Mobilni kamp set za vježbanje

Mobilni kamp za taktičku obuku pretvara se u prijenosni stalak za povlačenje i olimpijski stalak za podizanje s polugama za povlačenje i polugama - ima mjesta za nošenje borbenih užadi, traka za utege, prstenova i raznih drugih fitness dodataka.

Kamp za trening lako staje u stražnji dio kombija ili SUV-a i mogu ga nositi dvije osobe. Sastavlja se s lakoćom za manje od 30 minuta. Višestruke kutije mogu se povezati u konfiguracijama jedna uz drugu ili jednu do druge kako bi se prilagodile većim grupama i složenijim strukturama za grupni trening.

Ljudi o kojima ovise tuđi životi moraju svoje vještine održavati na vrhunskoj razini, a Mobilni taktički kamp može pomoći! Omogućuje nam da oponašamo različite specifične situacije s kojima se vojne i taktičke snage moraju nositi te situacije koje se ne mogu razraditi na standardnim spravama za vježbanje. Ovaj kompleks pomaže taktičkim sportašima da ostanu u formi i da se osjećaju samouvjereno u svakoj situaciji.

Izvodite zgibove, spuštanja, čučnjeve, pa čak i potisak na prsa i ramena u timu od najviše 6 ljudi.

6.999,00 €

Specifikacija

  • 120 kg težak
  • složen za 30 min
  • za 6 ljudi
  • u setu se nalazi i šipka i 100 kg utega
  • dodatno se može naruciti gumena podloga, univerzalna klupa, špaga, air bike i girje kako bi Vaši gosti imali sve potrebno za vježbanje
Menu