Set fitness opreme za turistički smještaj

Fitness oprema može biti značajan faktor za unapređenje turističkih smještaja na nekoliko načina:

  1. Povećanje atraktivnosti smještaja: Fitness oprema kao što su trake za trčanje, bicikli ili utezi mogu privući goste koji žele održavati svoju redovnu rutinu vježbanja tijekom boravka. To može biti presudno kod izbora smještaja jer mnogi putnici traže hotele ili smještajne jedinice koje im omogućuju da nastave sa svojom fitness rutinom.
  2. Dodatna vrijednost za goste: Pružanje fitness opreme može dodati dodatnu vrijednost za goste, što može rezultirati većim zadovoljstvom i lojalnošću. Gosti će cijeniti mogućnost vježbanja unutar samog smještaja, čime se stvara konkurentska prednost u odnosu na smještaje koji to ne nude.
  3. Povećanje zadržavanja gostiju: Gosti koji su skloni vježbanju mogu duže ostati u smještaju ako im je dostupna odgovarajuća fitness oprema. Produženi boravak može rezultirati većim prihodima za vlasnike smještaja.
  4. Promocija zdravog načina života: Ponuda fitness opreme potiče zdraviji način života među gostima, što odražava brigu vlasnika smještaja o dobrobiti svojih gostiju.
  5. Razlikovanje od konkurencije: Uz sve veću konkurenciju među turističkim smještajima, fitness oprema može biti faktor koji izdvaja jedan smještaj od drugog, privlačeći goste koji cijene takve sadržaje.

Međutim, važno je napomenuti da uvođenje fitness opreme zahtijeva određena ulaganja, održavanje opreme i prostora te pružanje sigurnosnih mjera. Prije implementacije fitness opreme, vlasnici smještaja trebaju provesti istraživanje tržišta i razumjeti preferencije i potrebe svoje ciljne publike kako bi osigurali da je ta vrsta investicije u skladu s očekivanjima i zahtjevima njihovih gostiju.

2.999,00 € 3.282,00 €

Specifikacija

Set fitness opreme za turistički smještaj sadrži slijedeću opremu:

pogodan za prostor od 8 do 15m2

  1. Univerzalna klupica na kojoj se može vježbati jako veliki broj vježbi kako s bučicama tako i šipkom ili gumama.
  2. vidi ovdje set bučica sa stalkom od 4-8-12-16-20 kg za vježbanje samostalno stojeći ili ležeći na klupi
  3. podložak za vježbanje na podu
  4. indoor bicikl
Menu