Suspenzijske trake za vježbanje, Tiguar fitness One

Suspenzijske trake za vježbanje, Tiguar fitness One

Profesionalne trake za vježbanje s težinom vlastitog tijela. Oni nude beskrajne mogućnosti za ljude svih razina. Profesionalni sportaši koriste sustav ovjesa kako bi učinkovito poboljšali svoju snagu i kondiciju, a ljudi koji tek počinju vole ga zbog jednostavnosti korištenja i širokog raspona vježbi koje nudi.

Vježbanje s suspenzijskim trakama, koje su viseći rekvizit za funkcionalni trening, donosi niz prednosti i koristi:

  1. Funkcionalni trening: trake omogućuju vam da izvodite vježbe koje simuliraju prirodne pokrete tijela, što je korisno za poboljšanje funkcionalne snage, stabilnosti i ravnoteže.
  2. Varijabilnost vježbi: Možete izvoditi širok spektar vježbi koristeći trake, uključujući vježbe za gornji dio tijela, donji dio tijela, trbušne mišiće i kardio vježbe.
  3. Prilagodljivost intenziteta: Promjenom položaja tijela u odnosu na trake, možete prilagoditi težinu vježbanja. To čini trake prikladnima za sve razine vježbača, od početnika do naprednih.
  4. Izgradnja mišića i jačanje: vježbe koriste vašu vlastitu težinu kao otpor, što omogućuje izgradnju snage i mišićne mase.
  5. Poboljšanje stabilnosti i ravnoteže: Korištenje traka zahtijeva aktivaciju mišića za održavanje ravnoteže, što može poboljšati koordinaciju i stabilnost.
  6. Mobilnost i fleksibilnost: Vježbe s trakama često uključuju širok spektar pokreta, što može pomoći u poboljšanju općenite pokretljivosti i fleksibilnosti.
  7. Prijenosivost i jednostavnost korištenja; trake su relativno lagane, mogu se postaviti gotovo bilo gdje s odgovarajućim sidrenjem te su stoga prijenosive i pogodne za vježbanje kod kuće ili na putovanju.
  8. Učinkovitost vježbanja: Mogućnost izvođenja više vježbi s jednim setom traka čini vježbe vrlo učinkovitima za cjelokupno tijelo.
  9. Manje opterećenje na zglobove: Vježbe s trakama mogu biti manje opterećujuće za zglobove u usporedbi s nekim drugim rekvizitima i utezima.

Kao i kod svakog programa vježbanja, važno je koristiti ispravnu tehniku kako biste izbjegli ozljede i dobiti maksimalne koristi od vježbanja s trakama. Također je preporučljivo potražiti savjet stručnjaka ili instruktora za pravilno korištenje traka i planiranje vježbi prilagođenih vašim ciljevima i sposobnostima.

135,00 €

Specifikacija

Prodaje se u gotovom kompletu: tiguar alfa ONE sustav ovjesa prodaje se u gotovom kompletu u lijepoj ekološkoj kutiji koja sadrži:

tiguar alfa ONE trake za ovjes

nastavak s karabinerom (1015 mm)

torba za skladištenje

Tehnički podaci:

Izdržljiv ispitan sustav poliamidnih traka debljine 1,5 mm i širine 36 mm te čvrstoće 17 kN

karabiner: zrakoplovni aluminij

težina: 0,7 kg

nosivost: 200 kg

boje: crna / grafit

Menu